Amazing YOU one day Retreat

Thema: OOGSTEN

Cheers! Tijd voor een dag boordevol ontspanningsavontuur 🎉

Een heerlijke dag voor mezelf die al in de auto begon met een lekkere playlist, een prachtige aankomst in mooie omgeving en lieflijk hotel, en het warme ontvangst van Yana en Hanneke. De groep was gezellig klein en voelde snel vertrouwd. Het programma was vakkundig samengesteld, met veel ruimte voor persoonlijke behoefte en inbreng. Ik heb nieuwe dingen geleerd, kunnen ontspannen, gelachen en zelfs gedanst.

– Lotte

De Amazing you one day retreat was een fantastische ervaring. Het programma zat goed in elkaar. Het was een fijne sfeer dankzij de goede begeleiding waardoor ik mezelf wel open durfde te stellen. Ging helemaal zen naar huis met veel tips die mooi in het werkboek stonden die we mee kregen naar huis. Echt een aanrader!

– Marloes

Amazing YOU one day you want to go to 😉

Een dag HELEMAAL voor jezelf? Waarin je mag ontspannen, beleven, bewegen, leren over het brein en lekker eten op een ontspannen locatie?

Dan is deze AMAZING YOU One Day iets voor jou!

Onze missie is je een prachtige dag te bezorgen waarop jij jezelf op nummer 1 mag zetten. En daarbij ontvang je alle tools om in je dagelijks leven zo veel mogelijk balans te kunnen bewaren en daarmee goed voor jezelf te zorgen.

Daarbij nemen we je mee in het herfstseizoen. In de herfst mag je stilstaan bij hetgeen wat je gezaaid hebt en nu mag gaan oogsten. Deze dag sta je stil bij jouw oogst door middel van interactieve masterclass, mentale en lichamelijke bewustwording en een oogstritueel.

Je mag trots zijn op wat je hebt behaald, want je bent AMAZING!

 

Hanneke en Yana zorgden voor een heerlijk ontspannen en vertrouwde sfeer, waarbij geen gedachte te gek is en je helemaal jezelf kan en mag zijn. Educatie werd fijn afgewisseld met oefeningen. Je hoeft niets te weten van yoga of meditatie, omdat alles zo lekker toegankelijk was. Aanrader, aanrader, aanrader voor iedereen!

– Esmee

Yana en Hanneke zorgen voor een sfeer van ontspanning, rust, respect en openheid naar jezelf en anderen. Het was een perfecte combinatie van theorie en ‘ervaren’. Er was voldoende ruimte om tussendoor rustmomentjes te pakken en aandacht voor wat er per persoon nodig was. Ik kijk terug op een hele fijne, bijzondere dag en kan dit aan iedereen aanraden!

– Jolanda

”Talk to yourself, like you would to someone you love ” – Brene Brown

 

Wat kan je verwachten?

🌿 Onbeperkt koffie & thee
🌿 Interactieve masterclass
🌿Ademhalingsoefeningen
🌿 Yoga en meditatie
🌿 Persoonlijke aandacht
🌿 Oogstritueel
🌿 Vega lunch
🌿 Ontspannen locatie
🌿 Bonus: goodiebag 
🌿 Voor ondernemers aftrekbaar

 

Praktisch

Wanneer: 14 september 2024
Aantal plekken: 10 (nog 8 plekjes vrij)
 Vol = vol
Tijden: 10:00u – 16:00u
Locatie: Praktijk Zen je zot (Kanaalweg 84a, Utrecht)
Jouw investering : 
Earlybird t/m 24 feb €119,-
Midbird 25 feb t/m 21 maart €129,-
Regular 22 maart t/m 13 sept €149,-
 
 

Ben je erbij?

We zien er naar uit jou deze dag te mogen laten beleven.

Liefs en een dot confetti🎉
Yana & Hanneke