Over mij

Ik ben Yana, 35 jaar oud, moeder van een zoontje en getrouwd met Bas. Wij wonen heerlijk aan het water, waar ook mijn praktijk gevestigd is. Sinds ik moeder ben gaat veel van mijn vrije tijd op aan spelen met en zorgen voor ons zoontje, wat geweldig is. Echter hou ik ook enorm van momenten voor mezelf. Dan lees ik, kijk ik series, wandel, kook of doe ik even helemaal niks. En ik ben dol op dutjes!

Balans moet er zijn!!

Mijn kennis hou ik op peil door vakliteratuur te lezen, seminars/webinars te volgen, cursussen te doen en vooral nieuwsgierig te blijven naar alle nieuwe ontwikkelingen binnen het veld van het brein, gevoel en gedrag.

Ik geloof in een holistische kijk op de mens en doe mijn best om dit ook in te zetten in mijn praktijk.


Mijn achtergrond

Ik heb de opleiding HBO-verpleegkunde afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis verworven over het brein, het gedrag en de gevolgen van stress op het lijf. Deze processen heb ik o.a. gevolgd vanaf dat een vrouw zwanger is tot geboorte van een kindje en proces naar het volwassen worden. Ik heb geleerd dat het omgaan met angst en stress al heel jong ontwikkeld wordt.

Omdat de werking van het brein en het hormonaal systeem zoveel invloed hebben op het gedrag en gevoelsleven, wilde ik nog meer weten over hoe dit werkt en elkaar beïnvloed. Daarom heb ik de opleiding Mental Coach en Stress en Burn-out Coach gedaan. Tijdens deze opleidingen heb ik me verdiept in het proces van hevige stress, angst en de invloed van familiesystemen hierop.
Ik ben aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Naast mijn werk als coach geef ik fertiliteit massage en hormoonbalans massage aan vrouwen. Dit is een massage van de buik en onderrug. Mijn interesse in deze vorm van massage is gewekt toen ik zelf in een fertiliteitstraject belandde. Ik gun het iedere vrouw om een van deze massages een keer te doen.
Om deze massages te mogen geven heb ik de opleiding ‘Womb and fertility massage therapy’ gedaan.