Werkwijze

Heb jij patronen die jou belemmeren? Ervaar jij weleens stressklachten of angsten in je werk en privéleven en weet je niet goed hoe je die kan oplossen? Of is het heel lastig voor je om keuzes te maken?  

In mijn praktijk ga ik met je aan de slag om jouw eigen patronen te herkennen. Welk gedrag heb je jezelf aangeleerd om om te kunnen gaan met stress en angst? Op het moment dat je je hier bewust van wordt, kun je een keuze maken om er anders mee om te gaan.  Dit doe ik aan de hand van de kennis die ik heb over de werking van het brein, het hormonaal systeem en de invloed hiervan op jouw gevoel, gedrag en jouw lijf.

Ik gun iedereen een leven waarin er balans is tussen genieten en omgaan met stress. Stress en angst is niet per definitie slecht. Het is de waarde die we eraan hechten en de manier waarop we vanaf onze geboorte ermee hebben leren omgaan.

Je kan stress en angst echt voor je laten werken als je weet wat het je in de kern vertelt!


Mijn werkwijze is coaching op maat. Vanuit de verschillende opleidingen die ik heb gedaan heb ik diverse coaching modellen tot mijn beschikking.

Tijdens het intakegesprek bepaal ik wat voor een aanpak/coaching model het beste bij je past om je verder te kunnen helpen. Ik werk o.a. met het lemniscaat coaching model en de focus op het kern model
Soms gebruik ik de modellen door elkaar omdat dit je helpt inzicht te krijgen. Door de reis naar binnen te maken kun je veel sterker naar buiten komen. 

Daarnaast beschik ik over verschillende coaching-tools die ingezet kunnen worden om vraagstukken inzichtelijk te maken, te kunnen oefenen en ruimte te scheppen in de gedachtenspinsels. 

De eerste sessie is het intakegesprek. Aan de hand van jouw vraagstuk en proces koppelen we er coaching sessies aan. Dit gaat altijd in overleg met jou. 

Ik ben aangesloten bij NOBCO,  Nederlandse orde van beroepscoaches.


Ondersteuning bij de volgende klachten:

Stressklachten in werk, privé, relaties
Verschijnselen van Burn-out
Herstellende van Burn-out klachten (i.o.m. behandelaar)
Terugkerende gedragspatronen die in de weg staan
Onrustige gevoelens
Angsten
Neerslachtigheid
Keuzestress