Samenwerking

Naast de coaching die ik aanbied werk ik ook samen met andere bedrijven. Ik vind samenwerken leuk en leerzaam. Daarnaast ontstaan er altijd mooie dingen door meerdere krachten te bundelen. En is de kijk nooit eenzijdig.

Samenwerking met Zen je Zot

Momenteel werk ik samen met Hanneke Schrijver. Zij is eigenaar van het bedrijf Zen je Zot. Haar missie is jou je meest ontspannen en energieke leven te laten leven! Ze is masseuse, huidtherapeut, selfcare ervaringsdeskunige, en yogadocente.

Samen hebben we het ‘Amazing you’ programma ontworpen. Binnen dit programma hou ik me bezig met het mentaal welbevinden en Hanneke leert je te zakken in je lijf en echt te voelen wat je nodig hebt. De combinatie tussen mentaal en lichamelijk werk is volgens ons de sleutel naar meer balans in je dagelijks leven. 


Je leert jouw stressoren kennen, je leert wat er nodig is voor jou om goed voor jezelf te zorgen, keuzes te maken die je goed doen, jouw lijf te verzorgen in de drukke perioden van het leven en jezelf op nummer 1 te zetten. En daarnaast is het ook een heerlijk programma om jezelf ontspanning als cadeau te geven.

Ben je benieuwd naar het Amazing you programma of andere diensten van Zen je Zot klik dan hier om naar de website van Zen je Zot te gaan.